5 ok, amiért neked ajánljuk a közösségi irodánkat!


A trendek azt mutatják, hogy egyre nagyobb a kereslet olyan irodák iránt, amelyek alternatív és élhetőbb formában elérhetőek, mint a megszokottak..

USA-ban már régóta bevett módszer, hogy “digitális nomádként” dolgozol, nem egy irodaházból egy zajos városban.

Ezen felbuzdulva nyitottuk meg mi is közösségi irodánkat, Budaörsön.

 

Szerintünk ez az 5 ok amiért az F49 Közösségi Iroda és Oktató a legjobb megoldás számodra:

1. Pénztárca barát $

Egy kis létszámú közösségi iroda, mint az F49, általában költséghatékonyabb, mint nagyobb irodaházakban bérelt irodák, mivel nem igényel hosszútávú bérleti szerződést vagy elköteleződést. F49 asztalai egy egyszerű foglalási rendszeren keresztül akár fél napra is bérelhetők.

2. Rugalmas munkaidő és szabadság

Egyéni vállalkozók és munkavállalók számára a kis létszámú közösségi iroda általában rugalmas munkaidőt és nagyobb szabadságot kínál. Mivel rugalmasan alakíthatod a foglalásaidat, ez segít, hogy jobban igazítsd a munkaidőt egyéni igényeidhez, családi kötelezettségeidhez és életstílusodhoz. 

 

F49 nyitott az egyéni igényekre. Foglalhatsz egy vagy több asztalt, fél vagy egész napra alkalomszerűen vagy nagyobb rendszerességgel.

 

3. Nem kell a dugóban időzni !!!

 

Az F49 Közösségi iroda és Oktató Budapest elővárosi részében, Budaörs kertes övezetében található. Könnyen megközelíthető és még azelőtt beérhetsz az irodába, mielőtt beállnál a budapesti dugóba. Gondold csak végig mennyi munkát elvégezhetsz ahelyett, hogy az autóban töltenéd az időd!

IMG_3626

4. Több, mint iroda…

 

Az irodában egyedül vagy akár a csapatoddal együtt dolgozhatsz és saját igényed szerint rugalmasan foglalhatod. 

Akár 5 fős csapat is kényelmesen elfér, de amennyiben úgy alakulnak az igények, workshop- vagy oktatóteremként is igénybe vehető az F49, akár 15 fő részvételével.

F49-hez tartozik egy teakonyha, hűtő,  étkező, kávégép, amelyek nem csak a kényelmedet szolgálják hanem lehetővé teszik a költségek csökkentését és az üzleti tevékenységre való összpontosítást.

 

 

5. “Okos” már az első lépéstől


F49 egy “okos” iroda, hogy mind a fenntartó, mind a felhasználó számára rugalmas legyen. Az iroda/asztalok foglalása online történik, majd a visszaigazolást követően megkapod a belépéshez szükséges QR kódot, Wifi jelszót és önkiszolgáló módon tudsz belépni vagy elhagyni az irodát.

 

További információt megtalálod a honlapunkon, kövess minket a facebookon, vagy foglalj nálunk a következő munkanapra!

www.f49.hu

info@f49.hu

06-20-361-3284


#facebook F49

Scroll to Top